Clevertouch – Intuitív digitális élmény önnek tervezve

Több mint interaktív kijelző

A Clevertouch termékcsalád a londoni központú Sahara Presentation System Plc. zászlóshajója. A termékcsalád a nagyméretű 55-86” full HD, és 4K kijelzők mellett, hardver-, és szoftver kiegészítők széles skáláját biztosítja, hogy ön testreszabott megoldást használhasson.

A 10, és 20 pontos érintés, az integrált Android rendszer könnyed, intuitív kezelést tesz lehetővé. A beépített wi-fi-vel könnyen kapcsolódhat bármilyen hálózathoz, de beintegrálható vállalati környezetbe is az opcionálisan beépíthető, Windows 10 operációs rendszerrel ellátott mini PC-vel.

A Clevertouch kijelzők felhasználási területe szinte korlátlan! Használható prezentációs eszközként, videókonferenciára, csoport munkára, whiteboardként, oktató-interaktív táblaként, interaktív információs kijelzőként. A Clevertouch kijelzők előnye, hogy nincs szükség projektorra, és vászonra, nincs kompatibilitási probléma, bármilyen készülék-, vagy USB-s adathordozó csatlakoztatható. 4mm-es biztonsági üveggel ellátott kijelző magas szintű védelmet biztosít a fizikai behatások ellen. Nincs feltétlen helyhez kötve, opcionálisan rögzíthető mozgó állványra. A Cleverstore, Google play, és a Windows áruház széles tárházát biztosítja a kapcsolódó szolgáltatásoknak.

A minőséget-, és a tartósságot szavatolja az 5 év garancia, melyet magyarországi szervíz biztosít.

Kinek ajánljuk?

  • Hoteleknek, rendezvényközpontoknak
  • Tervezőirodáknak
  • Iskoláknak
  • Egészségügyi intézményeknek
  • Bevásárló központoknak
  • Minden olyan területen, ahol fontos a gyors könnyű információ átadás, és a csoportmunka

 

Többet szeretne megtudni? Keresse kollegáinkat:

http://www.humantechnologies.hu/hu/

info@humantechnologies.hu

https://www.clevertouch.com